Find us on facebook! Find us on twitter!

Новини


22 фев 2017
Конгрес по Майчино-Фетална Медицина II

Конгрес по Майчино-Фетална Медицина II

Като председател на Асоциацията по Майчино-Фетална Медицина, имам честта и удоволствието да Ви поканя на II Конгрес по Майчино-Фетална Медицина, който ще се проведе от 12 до 14 Май 2017 г. в хотел Риу Правец Ризорт.
Очакваме аудтория от над 200 участници, включваща специалисти в областта на акушерство и гинекология, майчино-фетална медицина, неонатология, хирургия, генетика, кардиология, ендокринология, които ще представят опита си в диагностиката, проследяването и терапията на бременните жени и техните новородени, както по време на бременността, така и след раждането.
Ще представим иновации във високоспециализираните ултразвукови изследвания на плода по време на бременността и приложението на революционни вътреутробни фетални операции.Ще имате възможността да се запознаете с опита и последните тенденции в проследяването и терапията на усложнени бременности от водещи специалисти по фетална медицина от големи Университетски клиники в Европа, които ще бъдат наши гости.
Ще обсъдим резултатите от редки и интересни казуси, с които сме се сблъскали през последната година.
Участието на медицински, лабораторни и фармацевтични кoмпании в областта ще обогати научната програма с нова информация за актуалната високотехнологична ехографска апаратура, специалните й технически характеристики и работата с нея, както и с възможностите на лабораторните изследвания при проследяване на промените, касаещи сърдечно-съдовата, ендокринната система и хемостазата по време на бременност.

Д-р Виолета Стратиева

cropped-MFMlogoЗа повече информация посетете сайта на Майчино – Фетална Медицина.

Назад