• Превантивна медицина

Екипът на Оскар Клиник е обединил утвърдени лекари от различни специалности, чиято мисия е опазването на здравето в цялото Ви семейство. Осигуряваме експертиза и съврменен първокласен подход за профилактика на мъжкото, женското и детското здраве и сме горди, че сме посветени на семейната превантивна медицина. Ние работим за Оскар!


smaple image

Професионалистите, които са част от екипа ни покриват следните специалности

Вътрешни болести

Кардиология

Енодкринология

Урология

Нефрология

Дерматология и венерология

Гинекология

Майчино-фетална медицина

Детска кардиология

Детска урология

Клинична лаборатория, Генетика


Нашата философия е, че с превенция се постига не само ранно откриване на заболяванията, но и много по-ефективна стратегия за профилактика и контрол на социалнозначимите заболявания. Защото профилактиката е ключът към опазване на здравето на всеки един от нас.


Профилактичните медицински услуги на Оскар клиник включват годишни медицински прегледи при гинеколог при жените и уролог при мъжете, консултации със специалисти по вътрешни болести и кардиолог и за двата пола, профилактика по желание с различни по обем услуги, свързани с възрастта и пола. Част от екипа ни са изтъкнати специалисти по детска кардиология и детска урология и дерматология, с които можете да консултирате Вашето дете в приятна и уютна обстановка, докато самите Вие преминавате Вашата превантивна програма. Посетете ни с цялото си семейство и ни дайте възможност чрез опита и квалификацията си да поставим под контрол основните здравни рискови фактори.
building

Екипът на Оскар Клиник е възприел като своя амбиция и кауза промяната на разбирането за медицината и търсенето на медицинска помощ едва когато пациентът се е почувствал зле или близките му установяват, че има видим здравен проблем в семейството или обкръжението им. Стремим се да образоваме и учим хората, че посещението при специалист е източник както за спокойствие за здравословното състояние на човека и неговото семейство, така и лична отговортност за постигане на качество на живот и благополучие.

Оскар клиник извършва Превантивна медицина с основната цел да осигури достъп до превенция на заболяванията като предлага услуги както за индивидуални здрави хора, така и за целите им семейства или организирани групи. Ние предоставяме професионална оценка за здравните рискове при различните популации и възрасти с помощта на пълен пакет лабораторни и генетични изследвания.