Сграда

Оскар клиник вече е с нов адрес в чисто нова сграда на бул. Черни връх 156.

Сега имаме възможността да Ви посрещнем и да Ви предоставим високоспециализираните си услуги в най-съвременна база, която е умело проектирана както за ефективна работа на медицинските ни екипи, така и за Вашето удобство.

Фоайе

Диагностичните кабинети са разположени около просторно и светло фоайе, което е добре вентилирано и осигурява спокойно изчакване на Вашата консултация без струпвания на много хора в голяма близост и при спазване на всички противоепидемични мерки и най-високи стандарти за хигиена и дезинфекция.

Оскар Клиник не само разширява физическото си пространство и дава повече комфорт на бъдещите родители, които преминават високоспециализираните изследвания, скрининги и консултации по време на бременността. Тук вече се провежда и модерния подход за пълен контрол на здравните рискове и превенция на заболяванията при мъжа и жената, както и в детска възраст. Разкрити са кабинети по Детска кардиология и Детска урология. В сектора за Превенция на Мъжкото здраве работят специалисти по урология, вътрешни болести и кардиология, в която се извършва и ехокардиография. Секторът за Женско здраве надгражда консултацията и изследванията при добре познатите Ви водещи акушер-гинеколози със специалист по ендокринология. По този начин ние утвърждаваме един от нов път към здравето – чрез редовна специализирана профилактика на цялото семейство в комфортна среда, която да Ви даде спокойствие и контрол над рисковите фактори за развитие на социално-значимите заболявания в детска възраст, както и при двата пола.

Кабинет

На територията на Оскар Клиник работи и модерна лаборатория, в която да бъдат извършени всички назначени изследвания в т.ч. и генетични.

Локацията е изключително достъпна не само с личен автомобил, но и с градския транспорт в София – намира се на 2 автобусни спирки от метростанция Витоша. До клиниката пътуват автобуси с номера 64, 98, 93, които могат да бъдат взети от Парадайс Мол.

Центърът разполага с паркинг.

Планирайте своята специализирана женска консултация, високоспециализирана пренатална диагностика и семейно посещение за превантивни прегледи. Очакваме Ви!