• Женско Здраве

Профилактика на женското здраве

Оскар Клиник е медицинският център, фокусиран върху предоставянето на услуги на превантивната медицина за цялото семейство – мъжко, женско и детско здраве. Екипът ни е посветен на най-високия стандарт за превенция и профилактика на заболяванията.

Профилактиката на женското здраве е наша цел и е приемник на прецизната майчино-фетална медицина, която въведохме в България. Контролът на рисковете преди, по време и след бременността се надгражда с контрола на здравните рискове при жените в процеса на напредване на възрастта и с оглед на фамилната или друга обремененост.

В Оскар клиник всяка жена може да разчита на възможностите на качествената и навременна диагностика благодарение на богатия опит на нашия екип от гинеколози, ендокринолози и интернисти, подпомогнати от висок клас ехографска апаратура и чрез широкия спектър от специализирани изследвания, които извършваме на място благодарение на партньорството си с водещата лаборатория Синево, разположена в рамките на центъра.


smaple image
Скрининговите програми, които изпълняваме, целят да поставят под контрол рисковете от развитие на социално-значими заболявания при жените, при които най-висок дял има ракът на маточната шийка и ракът на кожата. Ето защо при нас се извършва щателен профилактичен комплекс, който включва и не се изчерпва с

Гинекологичен преглед

Вземане на цитонамазка

Ехография

Колпоскопия

Изследване за човешки папилома вирус

Консултация с дерматолог

Микробиологични изследвания

Изследвания за вирусни, гъбични и бактериални заболявания

Надграждане с лабораторни изследвания по преценка на специалиста

Консултация с интернист и ендокринолог при преценка на специалиста

Генетични изследвания при преценка на специалиста


Нашата препоръка е всяка една жена преди планиране на бременност и след раждане да планира своята гинекологична профилактична консултация. Особено след навършване на 40 годишна възраст посещенията при проследяващия гинеколог следва да станат рутинни и поне веднъж в годината.

Очакваме Ви в Оскар Клиник за провеждане на Вашия профилактичен преглед. Доведете и семейството си, за да осигурите спокойствие за всички Вас!

Ние работим за Оскар!